COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei din 17 martie 2020

Declarații de presă după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale din 17 martie 2020 privind gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19

Amintim că în legătură cu situaţia epidemiologică privind infecţia cu COVID-19, Parlamentul Republicii Moldova a aprobat astăzi proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declararea Stării de urgenţă pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 17 martie – 15 mai 2020.

Totodată, în legătură cu această situație, două companiei de taxi din municipiul Ungheni, „Avantaj” și S.C. „Neosertrans” S.R.L, s-au oferit să acorde un suport angajaților Spitalului raional Ungheni și să asigure transportul gratuit cadrele medicale de la domiciliul la spital și invers.

Acțiunile acestor companii au fost inspirate din inițiativa platformei iTaxiStatistica oficială privind COVID-19 în Moldova la ora 10:00 a zilei de 17 martie 2020 arăta în felul următor:Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON