COVID-19 // ASP suspendă temporar examenul de obţinere a permisului de conducere

Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu privire acțiunile întreprinse întru protecția cetățenilor și prevenirea riscului de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.Astfel, în vederea executării Hotărârii Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică nr. 8 din 15.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, precum și în contextul acțiunilor de prevenire a coronavirusului, instituția comunică despre contramandarea desfășurării pe data de 16 martie 2020 a examenelor de obţinere a permisului de conducere şi procesului de documentare a conducătorilor auto în mun. Chişinău.

Persoanele programate pe ziua de 16 martie curent pentru susținerea examenului vor fi reprogramate pentru alte zile. Data și ora acestora vor fi aduse la cunoștință suplimentar.

Informații detaliate cu privire la programul prestării serviciilor de către Agenția Servicii Publice, precum și modificările efectuate vor fi accesibile pe pagina oficială a instituției www.asp.gov.md sau la numerele Call-centrului 14909(+373 22) 257070.

La ora actuală, în Republica Moldova sunt înregistrate:

  • 27 de  cazuri suspecte de infecție cu Coronavirusul de tip nou;
  • 20 de persoane internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”;
  • 7 copii sunt internați la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

Starea de sănătate a celor 23 pacienți infectați cu COVID-19 este:

  • 3 pacienți – stare satisfăcătoare;
  • 1 pacient – stare critică;
  • 9 pacienți – stare de gravitate medie.Infografic elaborat de MSMPS privind datele statistice la 16 martie 2020, ora 9:00:Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

%d blogeri au apreciat: