Autoritățile din Ungheni au decis închiderea temporară a localurile de agrement și recreere, sălilor de sport și fitness

La 13 martie curent, în municipiul Ungheni a avut loc ședința Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale.În cadrul ședinței care s-a pus în discuție situația epidemiologică din municipiu și măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID – 19 pe teritoriul Ungheniului.

Urmare, s-a decis:

În conformitate cu Hotărârea nr. 7 din 13 martie 2020 a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică, să fie sistate activitățile organizate în localurile de agrement și recreere, în sălile de sport, de fitness.

Totodată, Primăria municipiului Ungheni va solicita administratorilor unităților de alimentație publică să reducă programul de activitate a localurilor respective.

În conformitate cu Decizia Comisiei Extraordinare Raionale de Sănătate Publică, conducătorii întreprinderilor de prestare a serviciilor de transport public vor organiza igienizarea și dezinfectarea zilnică a unităților de transport auto; vor organiza măsuri destinate să reducă și să evite supraaglomerarea în transportul public.

Primăria municipiului Ungheni vă va ține la curent cu situația epidemiologică și deciziile ce vor urma.

Totodată, face apel către ungheneni să aibă grijă de sănătate, să fie mai responsabili, să evite locurile aglomerate, să respecte igiena personală.Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON