Foto // Un bărbat de 66 de ani a fost strivit de un tractor pe teritoriul Colegiului Agroindustrial din Ungheni

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, angajat în calitate de maistru-instructor la Colegiul Agroindustrial din mun. Ungheni, a decedat strivit de un tractor.

Tragedia s-a petrecut pe teritoriul Colegiului Agroindustrial din mun. Ungheni la 6 martie 2020, în jurul orei 10:20, comunică publicația periodică Unghiul.



Amintim că în seara zilei de ieri, 10 martie 2020, 1 tânăr din Costuleni și-a pierdut viață într-un cumplit accident petrecut la intrare în localitate

Sursa mai informează că urmare a accidentului tragic, la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală în deplină componență, împreună cu conducerea IP Ungheni.

În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că bărbatul, locuitor al raionului activând în calitate de maistru-instructor la Colegiul Agroindustrial Ungheni, fiind la serviciu, ca rezultat al încălcărilor regulilor de securitate privind exploatarea vehiculelor în lipsa conducătorului auto la volan, a încercat să pornească tractorul de model ”ЮМЗ-6” cu ajutorul manivelei.

Fiind treapta de viteză cuplată, a condiționat pornirea tractorului și în timp ce victima a încercat să stopeze tractorul, acesta s-a tamponat în nişte utilaje agricole, inversându-se și ca rezultat l-a strivit pe bărbat.

În urma traumelor primite, bărbatul a decedat la fața locului.

La moment, trupul neânsuflețit a fost transportat la Secția Medico-legală Nisporeni pentru a fi supus examinării medico-legale.

Redacția publicației periodice Unghiul mai informează că pe cazul dat a fost pornit un proces penal în baza elementelor infracțiunii prevăzute de art. 183 alin. (2) Cod Penal ne-a confirmat ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



sursa: Unghiul.com