Dezmințire // În tragicul accident rutier din Costuleni a decedat un tânăr și 2 pasageri au fost răniți

În seara zilei de ieri, pe traseul G91 Ungheni – Bărboieni, la intrare în satul Costuleni din direcția orașului Nisporeni, a avut loc un grav accident rutier.

În accidentul tragic a fost implicat un autoturism de model Mercedes E-class care a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un arbore de pe marginea drumului.


Mașina a cuprins copacul și a fost ruptă în două.

Urmare, un martor ocular a comunicat redacție News.Ungheni.org că în accident ar fi decedat doi frați, ambii locuitori ai satului Costuleni.

Vedeți știrea primară: Foto // Accident tragic la intrare în s. Costuleni. Un tânăr a decedat și 2 pasageri au fost grav răniți

Ulterior, în urma conlucrării cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Ungheni, s-a stabilit:

În tragicul accident rutier a decedat un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar ceilalți doi pasageri au fost răniți grav

La scurt timp, tinerii răniți au fost preluați de un echipaj medical și transportați la Spitalul raional Ungheni.

În urma discuțiilor cu polițiștii din cadrul IP Ungheni, ni s-a comunicat că starea tinerilor răniți este stabilă și se înregistrează o dinamică pozitivă de însănătoșire.

Urmare a celor relatate în seara zilei de ieri, Redacția portalului News.Ungheni.org își cere scuze publice pentru dezinformare și relatare greșită (în baza unor mărturii) a situației cu privire la tragicul accident rutier.

Totodată, transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

În continuare, polițiștii din cadrul IP Ungheni urmează să investigheze cazul și să se expună asupra circumstanțelor producerii accidentului tragic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Dezmințire // În tragicul accident rutier din Costuleni a decedat un tânăr și 2 pasageri au fost răniți