Oficial // Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova

În Republica Moldova au fost confirmate înc două cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou – COVID-19.

Anunțul a fost făcut de către Viorica Dumbrăveanu – Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.Potrivit sursei, este vorba despre un bărbat originar din raioanele de sud și o femeie din Chișinău.

„Bărbatul a revenit după o vizită efectuată de 3 săptămâni la copiii săi din Italia. Pe 5 martie, el s-a simțit rău, își administrează tratemente de unul singur.

Pe 9 martie, situația lui se agravează, el cheamă serviciul 112 și este preluat la „Toma Ciorbă”, a comunicat ministra Viorica Dumbrăveanu.

Totodată, aceasta a anunțat că și femeia infectată cu Coronavirus de tip nou a revenit recent din Republica Italia.

Dumneaei a fost într-o vizită la o prietenă în Italia. S-a aflat acolo 10 zile.

A revenit acasă pe 26 februarie. I se face rău pe 1 martie, se adresează pentru a fi oferită asistența medicală, i se prescrie tratament și autoizolare.

Doamne administrează un preparat la propria voință. Își destabilizează starea de sănătate, tensiunea, cheamă ambulanța.

Este internată pe 9 martie la Toma Ciorbă, a mai comunicat Viorica Dumbrăveanu.

Amintim că tot astăzi autoritățile au decis că începând cu ziua de mâine, 11 martie 2020, toate instituțiile de învățământ din Republica Moldova își suspendă temporar activitateaCitiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON22 de comentarii la „Oficial // Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova