Foto // Coronavirus provoacă panică în rândul moldovenilor. Chișinăuienii au început să golească rafturile din magazine

După Italia și câteva cazuri minore din orașele mari ale României, isteria provocată de primele cazuri de infecție cu Coronavirus de tip nou a cuprinde și moldoveni.

Paranoia provocată de înregistrarea a 3 cazuri pozitive de infectare COVID-19, a determinat mai mulți Chișinăuieni să golească rafturile din magazine.Cetăţeni au dat năvală la rafturile cu produse alimentare și apă îmbuteliată și își fac provizii de alimente, conserve și produse cu durată mai mare de valabilitate.

Mai mulți internauți au publicat o serie de imagini cu comportamentul Chișinăuienilor din această seară, în care sunt fixate rânduri masive la rafturi din magazine.

Amintim că autoritățile au sistat activitatea intituțiilor de învățământ pentru perioada 11 – 23 martie 2020 și au interzis manifestațiile de orice tip în care participă un număr mai mare de 50 de persoane.

Totodată, în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică a fost luată decizia de sistare a transportului avia de pasageri din și spre Italia.

Galerie Foto:

Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON16 comentarii la „Foto // Coronavirus provoacă panică în rândul moldovenilor. Chișinăuienii au început să golească rafturile din magazine