Crima din Călărași // Ce spun oamenii din Păulești despre crima ce a șocat localitatea

Au apărut noi detalii despre crima din satul Păulești în care un bărbat și-a înjunghiat soția, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.Oamenii legii susțin că, imediat după ce făptașul i-ar fi aplicat prima lovitură, femeia ar fi reușit să-și contacteze telefonic sora, transmite portalul Deschide.md

Vedeți și Crimă în Călărași // Un bărbat din Păulești și-a înjunghiat mortal soția și a încercat să se sinucidă

Contactată de sursă, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat că polițiștii au fost sesizați de medicul de la Serviciul de urgență, în jurul orei 07:59.

Acesta a anunțat că trupul neînsuflețit al unei femei de 42 de ani, cu semne de moarte violentă, a fost depistat la domiciliul victimei din satul Păulești, raionul Călărași.

Lucrătorul medical a mai declarat că femeia avea plăgi tăiate în diferite regiuni ale corpului.

 „Serviciul medical de urgență a fost anunțat de sora victimei, care reușise să-și telefoneze sora, după prima lovitură.

La fel, serviciul medical de urgență a acordat ajutor medical soțului femeii, un bărbat în vârstă de 52 ani, care ar fi încercat să se sinucidă prin tăierea venelor”, a precizat Bețivu.

Crima i-a șocat și pe oamenii din localitate, care au doar cuvinte de laudă la adresa acestei familii.Un bărbat care îi cunoștea pe cei doi, dar care ne-a solicitat să nu-i divulgăm numele, ne-a spus că nu i-ar fi văzut niciodată certându-se și nici nu a auzit ca în această familie să fi existat careva conflicte.

 „Femeia lucra la spitalul raional Călărași, era infirmieră, iar el lucrase paznic la fabrica de vinuri, însă de ceva vreme rămăsese fără serviciu, așa că lucra prin sat, îi ajuta pe alții când aveau de construit sau de reparat ceva.

Nici el și nici ea nu consumau alcool, iar în ultima perioadă el avusese niște probleme de sănătate și a fost internat într-un spital din Chișinău.

Suferea de dureri de spate și a fost supus unei intervenții chirurgicale”, a mai declarat pentru sursă constănțeanul victimei.

Sursa Deschide.md mai transmite că acest cuplu avea doi feciori – un băiat de 27 de ani, care învață la Universitate, iar mezinul este elev în clasa 12-a, la liceul din localitate.

Bărbatul a mai spus că ieri seara l-a întâlnit pe feciorul mai mare în microbuzul de pe ruta Chișinău-Păulești, când se întorcea acasă cu un buchet de flori pentru mama sa.

„Chiar ieri feciorul cel mare venise de la Chișinău cu un buchet de flori, l-am văzut în microbuz. Spre seară am văzut-o și pe ea cu o floare. Se ducea în ospeție la mama sa, iar astăzi… Iată că s-a întâmplat așa o tragedie.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, toți sunt șocați. Se zvonește prin sat că dimineață femeia se pornea la muncă și s-a dus să facă o baie, iar el a luat un cuțit și s-a pornit după ea.

Mezinul l-a văzut pe tatăl său că a luat cuțitul și s-a dus să-l trezească pe fratele mai mare, dar… era deja prea târziu”

Poliția din Călărași a pornit o cauză penală în baza articolului 145, din Codul Penal al RM, în cadrul căreia urmează să fie efectuate acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: