Foto // 16 840 de țigarete de contrabandă depistate în canistre din plastic în PTF Albița

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit la controlul de frontieră, disimulate în canistre din material plastic, 16 840 de țigarete de proveniența R. Moldova ce urmau să ajungă pe piața neagră din Italia.În data de 04 martie a.c, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița – Leușeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în România, R. A., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 31 de ani, conducând un autocar cu destinația Italia.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, disimulată în canistre din material plastic, cantitatea totală de 16 840 de țigarete (842 de pachete), de diferite mărci, cu timbre de acciză R. Moldova.

Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că țigările îi aparțin și că urma să le comercializeze pe piața neagră din Italia.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 3 453 RON / 13 974.64 MDL și sancționarea contravenționala a tânărului cu amendă în valoare de 10 000 RON / 40 471.00 MDL.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • %d blogeri au apreciat: