Foto // Un polițist a decedat într-un tragic accident pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de s. Pănășești

În această noapte, doi colaboratori ai Inspectoratului General al Poliției au decedat în accidente rutiere pe traseele naționale.

Tragedia a avut loc în jurul orei 04:28, pe traseul național R1 Chișinău – Ungheni, km 29+25 m, în apropierea satului Pănășești din raionul Strășeni.Potrivit unui comunicat al poliției, un colaborator al IGP, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca ,,Mitsubishi Outlander”, a fi pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu în canalul de scurgere pluvial.

Autoturismul s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

Ca rezultat al impactului, automobilul a luat foc, șoferul rămânând blocat între fiare.

Pasagera din autoturism, în vârstă de 18 ani, a fost aruncată prin parbriz.

În consecință tragicului accident rutier, șoferul a decedat pe loc (corpul neînsuflețit fiind depistat carbonizat în automobil), iar pasagera a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

Amintim că în seara zilei de ieri, un alt polițist a decedat într-un accident rutier petrecut pe traseul național M3 Chișinău – Giurgiulești, în apropiere de localitatea Băcioi din municipiul Chișinău.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

%d blogeri au apreciat: