ADR Centru a publicat anunțul pentru „Lucrări de construcție pentru creșterea eficienței energetice a L.T. „Mihai Eminescu” din mun. Ungheni

Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) lansează anunțuri de intenție pentru „Lucrări de construcție pentru creșterea eficienței energetice a L.T. „Mihai Eminescu” din mun. Ungheni.

Proiectul de creșterea eficienței energetice a instituției preuniversitare va fi finanțat din sursele Uniunii Europene și fost anuțat urmare a ultimei ședințe a Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale, structură colegială creată prin HG nr. 1305 / 2008.Anunț de Intenție nr. 4: Lucrări de construcție pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”

 1. Referința publicării – MSPL / GIZ / L / CEE / 001
 2. Procedura – Licitație publică
 3. Program – Proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova
 4. Finanțe – EU-funded PA Grant CRIS No. ENPI/2017/386-447
 5. Autoritatea contractantă – Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru)
 6. Descrierea contractului – Executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, municipiul Ungheni.
 7.  Loturi – UNU (1) LOT.
 8. Data pentru anunțul de publicare – 30 de zile de la publicarea anunțului de intenții 
 9. Informații suplimentare – Documentație de atribuire va fi elaborată în conformitate cu Regulamentul privind achizițiile publice GIZ / MSPL Moldova (versiunea adaptată la prevederile Ghidului practic (PraG) al Uniunii Europene (UE). Regulamentul este disponibil pe site-ul oficial al ADR Centru și site-ul oficial al proiectului MLPS (www.adrcentru.mdwww.serviciilocale.md).
 10.  Dosarul de ofertă va fi disponibil numai în limba română și va fi furnizat de către Autoritatea contractantă la solicitare
 11. Baza legală – Autoritatea contractantă în conformitate cu Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Germaniei privind cooperarea tehnică semnat la 22 februarie 1994, ratificat prin Hotărârea Parlamentului nr. 499-XIII din 15 martie 1995 și în conformitate cu articolul 104 “Livrări fără taxe” din Codul fiscal (Monitorul Oficial nr. 76-80 din 20 aprilie 2012) vor aplica cota zero de TVA lucrărilor și serviciilor contractate.Citiți următoarele articole:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

One thought on “ADR Centru a publicat anunțul pentru „Lucrări de construcție pentru creșterea eficienței energetice a L.T. „Mihai Eminescu” din mun. Ungheni