Foto // Vântul a deteriorat acoperișul unui bloc de locuit cu 5 nivele din municipiul Ungheni

Potrivit datelor colectate din subdiviziunile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, astăzi 24 februarie 2020, salvatorii au intervenit în mai multe situații de risc în urma vântului puternic.Din cauza vântului extrem de puternic, rafalele de vânt au deteriorat acoperișul unui bloc de locuit cu 5 nivele din municipiul Ungheni.

Potrivit informațiilor operative comunicate de DSE Ungheni, în total au fost smulse și deteriorate circa 20 foi de ardezie.

Totodată, conform datelor colectate de la furnizorii de energie electrică şi subdiviziunile teritoriale IGSU, din cauza intensificării vântului la moment rămân parțial deconectate 66 localități din raioanele Criuleni, Cimișlia,Orhei, Telenești, Călărași, Anenii-Noi, Hâncești, Râșcani, Florești, Edineț, UTA Găgăuzia, dar și municipiul Chișinău.

În contextul avertizării emise de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, dar și în condiții meteorologice nefavorabile salvatorii avertizează cetățenii, că aflarea sub arbori uscați și clădiri avariate prezintă pericol pentru viața și sănătate.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

One thought on “Foto // Vântul a deteriorat acoperișul unui bloc de locuit cu 5 nivele din municipiul Ungheni