Agenția de Mediu anunță restricții la pescuitul în râului Prut în perimetrul raioanelor Glodeni, Fălești și Ungheni

Agenția de Mediu aduce la cunoștință deținătorilor de permise de pescuit sportiv, amator și de agrement, că în perimetrul râului Prut al raioanelor Glodeni, Fălești și Ungheni este restricționat accesul în zona de frontieră.Anunțul este publicat ca urmare a instituirii unei zone cu regim special pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane.

În acest sens, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a emis Ordinul nr. 4 din 03.01.2020 cu privire la zonare din motivul pestei porcine africane la mistreți.

Pentru detalii referitor la accesul în zona de frontieră pe segmentul vizat, Agenția de Mediu recomandă pescarii să se adreseze la sectoarele Poliției de Frontieră unde intenționează să mergă la pescuit.

Citiți mai multe informații despre cazurile pozitive de pestă porcină africană depistată în raionul Ungheni și raioanele apropiate:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Agenția de Mediu anunță restricții la pescuitul în râului Prut în perimetrul raioanelor Glodeni, Fălești și Ungheni

%d blogeri au apreciat: