Din Ungheni în Nanchang // Primăria municipiului a lansat campania „O mască donată = o viață salvată”

În scopul acordării unui suport orașul înfrățit Nanchang din China, Primăria municipiului Ungheni a lansat o Campania socială „O mască donată = o viață salvată”.

Cu doar un leu – atât costă o mască de protecție – se poate salva o viață.În acest context, administrația publică locală și face apel către cetățenii municipiului, instituțiile publice, sectorul privat și asociativ să se implice pentru a ajuta împreună poporul chinez și locuitorii orașului Nanchang, care se confruntă în prezent epidemie a virusului coronavirus.

Mai mult ca atât, împreună putem stopa răspândirea coronavirusului.

Cei ce doresc să se implice, o pot face lăsând banii în una dintre boxele instalate în:

  • unitățile comerciale: ”Decor”, ”Bricone”, ”Cartier Construct”, ”Star Kebab”, ”Erni”, ”Ninel”, ”Slavena”, ”Linela”;
  • instituții de învățământ din municipiu – liceele: ”Mihai Eminescu”, ”Gheorghe Asachi”, ”Ion Creangă”, ”Vasile Alecsandri”, ”Alexandr Pușkin” și Colegiul de Medicină.

Date bancare pentru transfer:

COD IBAN: MD91AG000000022593548180
BCMoldova Agroindbank SA
AGRNMD2X

Din banii adunați vor fi achiziționate măști de protecție, care vor fi transmise orașului Nanchang, cu care Primăria municipiului Ungheni are semnat un Memorandum de înțelegere în octombrie 2018.

Să fim alături de cei ce au nevoie de sprijin!Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON