Un moldovean cu dublă cetățenie căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic cu substanțe interzise, pe teritoriul Italiei, transmite Poliția de Frontieră a României
În data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 11.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat S.C., cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, cu un autoturism înmatriculat în Romania.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, din data de 24.01.2020, de către autoritățile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracţiunii de trafic cu substanțe interzise, pe teritoriul Italiei.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Iași, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

One thought on “Un moldovean cu dublă cetățenie căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră în PTF Sculeni