Toyota RAV 4 căutat de autorităţile din Spania, descoperit în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră ai României din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Toyota RAV4 ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Spania. 
În data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român C.M., în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism marca Toyota RAV4, an de fabricaţie 2018.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare şi au descoperit că seria de șasiu pansonată pe autoturism nu prezintă elementele specifice ale uneia autentice, fiind înlocuită cu o altă serie de caroserie pentru care există o alertă – bun căutat pentru confiscare, introdusă de Spania, la data de 12.11.2019.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul la începutul lunii ianuarie de la proprietarul autoturismului, cetățean german, contra sumei de 17.500 de euro.

Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă că autoturismul este căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculareiar autoturismul, în valoare de aproximativ 119 500 RON / 490 000 MDL, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: