Premieră pentru Moldova // Municipiul Ungheni, singurul oraș cu pomi de Crăciun în fiecare sector

La sfârșit de 2019, Primăria municipiului Ungheni a oferit un masterclass pentru toate orașele medii și mari / municipii din Republica Moldova.

În premieră, administrația publică locală din municipiul Ungheni a instalat instalații / pomi de Crăciun în fiecare sector al Porții de Vest al Republicii Moldova spre Uniunea Europeană – municipiul Ungheni.Această inițiativă a Primăriei municipiul Ungheni a surprins plăcut locuitorii cât și oaspeții urbei de pe malul Prutului.

Totodată, pe rețeua de socializare facebook, locuitorii au venit și cu o întrebare logică: Care este prețul acestor instalații?

Această întrebare, logică din punctul de vedere al gestionării banilor publici, a apărut în contextul în care în comunicatul oficial al Primăriei nu a fost menționat nici un cuvânt despre resursele financiare alocate.

La acest subiect, Primăria municipiului Ungheni a venit cu un răspuns, tot pe facebook, comunicând că pentru amplasarea instalațiilor / pomilor de Crăciun în fiecare sector al municipiului Ungheni au fost cheltuiți 28 800 mdl.

Nouă ne-a plăcut.

Sperăm ca în 2020, inițiativa să se repete … și nu doar în ajun de Crăciun și Revelion.

#ForțaUNGHENI

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto cu Instalațiile / pomii de Crăciun din fiecare sector al Porții de Vest a Republicii Moldova:

Bradul din sectorul Dănuțeni
Bradul din sectorul DănuțeniBradul din Parcul Central, Cartierul Tineretului
Bradul din Cartierul Ungheni DealBradul din Scuarul Grigore Vieru, sectorul Centru
Bradul din Cartierele Vasilica și Berești (Mânzâteștii Vechi)
Bradul din Cartierul Ungheni ValeOne thought on “Premieră pentru Moldova // Municipiul Ungheni, singurul oraș cu pomi de Crăciun în fiecare sector

%d blogeri au apreciat: