Procurorii vor cere prelungirea cu încă 30 de zile de arest preventiv pentru Ungheneanul care şi-a accidentat fosta soţie și copilul de 3 ani

Procurorii din Strășeni urmează să ceară prelungirea arestului cu încă 30 de zile pe numele Ungheneanului învinuit că a accidentat intenţionat maşina în care se afla fosta soţie şi băiatul lor de trei ani.

Demersul va fi depus pe masa magistraţilor din Străşeni, dar nu se ştie când va avea loc şedinţa de judecată, transmite Publika TVVedeți întreaga cronologie a accidentului:

În data de 3 ianuarie, individul de 37 de ani a fost arestat pentru 15 zile, după ce, aflat la volanul unei maşini, a lovit puternic din spate un vehicul în care se aflau fosta soţie şi băiatul lor.

Accidentul rutier a avut loc pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de satul Făgureni din raionul Strășeni.

„Ungheneanul a fugit de la faţa locului”.

Ulterior, el a fost reţinut şi le-a declarat oamenilor legii că nu îşi aminteşte cele întâmplate.

El riscă închisoare pe un termen de până la opt ani. Totodată, ar putea primi şi o amendă 43 de mii de lei sau până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Între timp, femeia rămâne internată în secţia Terapie Intensivă la Institutul de Medicină Urgentă.

Doctorii i-au făcut două operaţii la coloană, iar starea ei rămâne în continuare gravă.

Fiul ei se simte mai bine, dar va mai sta sub supravegherea medicilor.One thought on “Procurorii vor cere prelungirea cu încă 30 de zile de arest preventiv pentru Ungheneanul care şi-a accidentat fosta soţie și copilul de 3 ani

%d blogeri au apreciat: