Foto, Video // O femeie a decedat după ce un Volvo s-a răsturnat pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de s. Bumbăta

Un accident rutier grav a avut loc în această seară, ora 19:40, pe traseul R1 Ungheni – Chișinău.

În segmentul dintre localitățile Bumbăta și Romanovca al traseului național, raionul Ungheni, un autoturism de teren de model Volvo XC 90 s-a răsturnatPotrivit Inspectoratului de Poliție Ungheni, șoferul unui automobil de marca Volvo XC90, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, iar mașina de teren a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Urmare, o femeie care era pasager în automobil a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

În automobil se aflau cinci persoane, dintre care patru, inclusiv șoferul, erau tineri de 17 și 19 ani.

Ulterior, ofițerul de presă al IGP a comunicat  că la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu deținea permis de conducere.

În automobil, pe bancheta din față se afla prietena acestuia, o adolescentă în vârstă de 17 ani, iar pe bancheta din spate avea ca pasageri pe mama sa, o femeie în vârstă de 42 de ani, dar și doi tineri de 18 ani.

„Ajungând în curba traseului din apropierea satului Bumbăta, în direcția municipiului Ungheni, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina de teren a derapat pe traseu și s-a răsturnat de mai multe ori pe acostament.

În urma accidentului rutier, mama șoferului a decedat pe loc, iar adolescenta de 17 ani a fost transportată la Spitalul raional Ungheni.

Șoferul și ceilalți doi pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”.

Oamenii legii au pornit un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.One thought on “Foto, Video // O femeie a decedat după ce un Volvo s-a răsturnat pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de s. Bumbăta