Video // Un tânăr din Ungheni, a fost reținut pentru pentru comiterea unui jaf stradal. Momentul a fost înregistrat de o cameră video

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar dintr-o localitate din r-nul Ungheni, a fost reținut în ajun de Revelion pentru 30 de zile în Izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana, pentru comiterea unui jaf stradal.Polițiștii au fost alertați în seara de 22 decembrie curent, precum că în sectorul Ciocana, o doamnă a fost agresată și deposedată de telefonul mobil.

Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.

La locul faptei forțele de ordine au fost întâmpinați de victima în vârstă de 33 ani, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe str. Mircea cel Bătrân spre domiciliu, de ea s-a apropiat o persoană necunoscută și agresând-o fizic, a deposedat-o de telefonul mobil de model „Samsung”, la preț de 4 000 lei, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost localizat și reținut la scurt timp, fiind escortat la inspectorat.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, telefonul fiind depistat asupra sa. Este de menționat că individul a fost judecat anterior pentru diverse infracțiuni.

Bărbatul este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în  vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.