Mama și fiul, accidentați grav în trafic de fostul soț, originar din Ungheni, rămân internați în stare gravă

Femeia de 37 de ani şi fiul ei de 3 ani, care acum două zile au avut de suferit în urma unui grav accident rutier, provocat de fostul soţ, rămân în stare gravă, la spital.

Micuţul este internat la Institutul Mamei şi Copilului și urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale astăzi, iar mama lui este la Institutul de Medicină Urgentă, internată în secţia de reanimare.


„Pronosticul este rezervat. Nu putem spune acum cu ce se termină cazul. Cu certitudine, vă putem spune că s-a intervenit imediat, fiindcă e stare de urgenţă, dar mai departe deja după terapie intensivă, când o să fie recuperată nu putem să spunem”, transmite Publika TV

Amintim că tragedia a avut loc în seara de 31 decembrie.

O femeie și copilașul său de numai trei anișori, originari din Ungheni, au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat de pe traseu de o mașină de teren de marca Volkswagen Touareg, la volanul căruia se afla fostul său soț.

Mama şi copilul veneau spre Capitală, în calitate de pasageri în maşina naşului de cununie, care era la volan.

Poitrivit unor rude, bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să-i blocheze pe traseu efectuând manevre periculoase, iar ulterior, în apropiere de localitatea Făgureni, Strășeni, a stins farurile Touareg-ului și a lovit din spate automobilul în care se afla fost sa soție, copilul, dar și nașul acestora.

După accident, acesta a dat bir cu fugiții, însă a fost prins de oamenii legii la câțiva kilometri de la locul accidentului.

Acesta le-a spus oamenilor legii că nu îşi aminteşte să fi provocat un accident. El este cercetat în libertate.Astăzi, oamenii legii urmează să iniţieze o cauză penală în acest caz. Evită, însă să spună deocamdată pe ce articol.

Amintim că naşul de cununie al cuplului, care era la volanul maşinei accidentate a scăpat, ca prin minune.