La Ungheni va avea loc Gala JCI Ungheni 2019: „Be better Ungheni”

În această sâmbătă, 14 decembrie 2019, tinerii antreprenori și activiști civici ai asociației Junior Chamber Ungheni (JCI Ungheni) organizează cel mai important eveniment al anului – Gala JCI Ungheni 2019.

La evenimentul public organizat de cea mai activă comunitate vor participa membri activi ai JCI Moldova (JCI Ungheni, JCI Chișinău și JCI Rezina) cât invitați din afara hotarelor Republicii Moldova, parteneri, oameni iluștri și conducători ai autorităților publice locale și centrale.Totodată, conform unei informații comunicate de conducerea JCI Ungheni, în cadrul evenimentului urmează să participe și un antreprenor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova care urmează să înființeze în scurt timp a 3-a filială a JCI Moldova – JCI Tiraspol.

Evenimentul este public și pe rețeaua facebook: Gala JCI Ungheni 2019

Potrivit organizatorilor, în cadrul galei se va trece în revistă raportul de activitate pentru anul 2019 și impactul real asupra comunității și se va efectua tranziția board-urilor și transmiterea conducerii filialei către noul președinte al JCI Ungheni – Anatolie Cladicov.

Anterior, în anii 2018 și 2019, filiala JCI Ungheni a fost condusă de către Iaroslav CojocaruIon Hasnaș, Ion Poia, Vasile Grosu și Dionisie Ternovschi.

În cadrul aceluiaș eveniment, conducerea JCI Ungheni vor premia și cei mai activi voluntarii și susținători ai camerei tinerilor antreprenori care au depus efort considerabil întru promovarea evenimentelor organizate de JCI Ungheni pentru binele întregii comunități.

La final, tinerii vor organiza, într-o atmosfera distinsa, la un păhărel de vin și gustarică, discuții despre viitorul comunității.

Totodată, la eveniment va participa, în calitate de invitat special  și interpreta Valeria Stoica, care va delecta publicul cu melodii speciale.

Amintim că în cadrul Galei JCI Chișinău și JCI Moldova, Ion Poia, consilierul municipal și raional, ex-președinte al JCI Ungheni și A.O. „Ungheneni de Pretutindeni”, inițiatorul Cupei de Hipism „Iacob Ciachir”, a fost desemnat în calitate de președinte al JCI Moldova pentru anul 2020, iar Dionisie Ternovschi, ex-președinte 2019 al JCI Ungheni și viceprimar al municipiului Ungheni – vicepreședinte al JCI Moldova pentru 2020.Notă: Toate evenimentele festive organizate de comunitatea JCI încurajează participanții să respecte dress cod-ul: black tie.

Taxa de participare la Gala JCI Ungheni constituie 200 MDL.

Evenimentul va avea loc în cadrul Restaurantului Casa Sărbătorii Ungheni (ex-cinematograful Patria), începând cu ora 14:00.

 

%d blogeri au apreciat: