Reportaj Publika TV // Detalii despre omorul teribil din Grozasca: Vecinii ar fi auzit cum s-a întâmplat crima

Crimă cu semne vizibile de moarte violentă la Grozasca, raionul Ungheni, a fost descoperit datorită apelului la Serviciul unic 112 a unor vecinilor, care au auzit zgomote suspecte şi au anunţat poliţia.

Un vecin îi spune soţului meu, hai să vedem unde este bătrâna. Au venit, s-au suit pe prispa casei şi au văzut pe pat ceva aşternut o plapumă.

Se auzea un zgomot puternic, vecinul a fugit, dintre cei care a ucis-o, a ieşit pe uşă, prin grădină şi a fugit” a povestit o vecină pentru Publika TV

După ce l-au reţinut pe suspect, poliţiştii au stabilit că este vorba de un individ originar din raionul Ungheni. Deocamdată poliţiştii nu au stabilit cu ce scop criminalul a intrat în casa femeii şi a ucis-o.

Rudele însă recunosc, bătrâna avea conflicte cu individul, întrucât acesta împreună cu alţi amici, furau din gospodăria ei tot ce găseau.

„Ea avea multe probleme cu ei, mereu se certa.”

„- Îi furau din grădină, îi furau găinile. – Se certa cu ei? – Da, se certa. Eu îi spuneam să-i lase în pace că ei nu sunt oameni buni, dar ea mereu îmi zicea că nu pot să tac, ei îmi fură tot de prin ogradă.”

Localnicii spun că nenorocirea i-a pus în gardă şi stau cu frica în sân:

„Ne este foarte frică, cum să nu ne fie. Până acum stăteam cu uşile descuiată, acum însă suntem nevoiţi să le încuiem.

Aseară ne-am trezit pe la ora 02:00 şi ne era tare frică, nu am mai putut adormi până dimineaţa.”

„Ne este frică, eu sunt singură, la fel, mă gândesc şi eu. Mama mea are şi ea 86 de ani, mă gândesc la ea că stă singură, să nu vină cineva noaptea să o ucidă, acum lumea nu prea lucrează.

Toţi vor să bani la buzunar, să aibă ce mânca.”Suspectul nu are un loc permanent de trai, iar acum acesta este cercetat pentru omor intenţionat.

Amintim că o femeie de 80 de ani din satul Grozasca a fost ucisă cu sânge rece în propria casă de către o persoană fătă un loc de trai permanent.

Tragicul caz a avut loc aseară în jurul orelor 17:00, iar la scurt timp, ofițerii Inspectoratului de Poliției Ungheni l-au identificat și reținut pe criminal.