Foto // Accident tragic în Todirești. Două tinere au murit și trei tineri au ajuns la spital după ce s-au izbit violent într-un stâlp

Două tinere au murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital, unul din ei fiind în stare gravă, după ce un Volkswagen Golf s-a izbit violent într-un stâlp.

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:05, în apropierea satului Todirești, din raionul Ungheni.Șoferul Volkswagenului a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un stâlp de electricitate după care s-a răsturnat.

În mașină se mai aflau patru pasageri, transmite Deschdie.md

S-a stabilit că persoanele decedate sunt două fete de 18 și 19 ani, ambele locuitoare ale satului Ţighira, raionul Ungheni, iar ceilalți trei tineri răniți au vârste de 23, 25 și 26 de ani.

Automobilul era condus de tânărul în vârstă de 25 de ani, care a urcat în stare de ebrietate la volan.

„Şoferul a fost transportat în stare gravă la spital și internat în secția reanimare. Dânsul s-a ales cu o traumă cranio cerebrală acută, comoţie cerebrală, dar și un traumatism închis a cutiei toratice, inclusiv cu mai multe coaste rupte.

Ceilalți doi pasageri, de 23 și 26 de ani, care au scăpat cu viață, la fel s-au ales cu comoții cranio cerebrale și fracturi ale coastelor, însă viața acestora este în afara pericolului. Poliția din Ungheni a pornit pe acest caz o cauză penală, conform art. 264 al.3 din Codul Penal al R. Moldova, iar dacă șoferul va scăpa cu viață, riscă să fie reținut și să se aleagă cu un dosar penal”, a menționat  un reprezentant al IP Ungheni.Șoferul automobilului a fost testat alcooscopic, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de algool de 0,57mg/l în aerul expirat.

Translate »