Tânărul care a bătut-o pe minora din Săseni, reținut de IP Călărași pentru 72 de ore

Poliția a reținut tânărul care a aplicat violența fizică asupra unei minore pentru că ar fi furat o pereche de adidași.

Audiat de polițiști tânărul de 21 de ani, locuitor al satului Săseni, raionul Călărași și-a recunoscut vinovăția.Acesta a declarat polițiștilor că fapta a avut loc acum două săptămâni.

În temeiul bănuielii rezonabile de comitere a ilegalității, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, urmând a fi audiați și martorii prezenți la fața locului.

Totodată, victima de 14 ani și mama acesteia, au beneficiat de consiliere psihologică primară din partea psihologului Inspectoratului de Poliție Călărași în scopul asigurării unui echilibru emoțional, ceea ce oferă încredere și siguranță cu ghidarea spre serviciile abilitate.

De asemenea, adolescenta a fost supusă expertizei medico-legale pentru determinarea gradului de gravitate a vătămării corporale.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganismul agravat potrivit art.287 alin.(3) al Codului Penal, iar suspectul riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Amintim că tânărul de 21 de ani, din localitatea Săseni, care a apărut într-o înregistrarea video cum snopește în bătaie o minoră în vârstă de 15 ani, din cauza că ar fi furat o pereche de adidași, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Călărași.

Video (+18):

%d blogeri au apreciat: