Tânăra din Șendreni, stropită cu o substanță necunoscută și răpită, a fost găsită în stare gravă

Tânăra de 26 de ani din raionul Nisporeni, stropită pe față cu o substanță inflamabilă și incendiată de concubinul acesteia, a fost găsită de polițiștii din Nisporeni.

Urmare a investigațiilor operative, cei doi au fost găsiți și aduși la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor.Amintim că anterior, sora unei tinere din satul Șendreni, raionul Nisporeni, anunță în mai multe grupuri pe facebook că sora ei ar fi fost stropită pe față cu o substanță necunoscută și apoi răpită din satul Ciorești, raionul Nisporeni

Potrivit Inspectoratului de Poliție Nisporeni, tânăra de 26 de ani a depus o plângere, în care a relatat cum s-a întâmplat totul.

În timpul unui conflict între cei doi iubiți, bărbatul, de 26 de ani ar fi stropit-o pe față pe iubita lui cu o substanță inflamabilă, apoi i-ar fi dat foc. A doua zi, tânăra s-ar fi pornit la spital, iubitul ei, însă, a ajuns-o din urmă, a băgat-o cu sila într-un taxi și a dus-o acasă.

În rezultat, victima s-a ales cu arsuri grave pe față și gât.

Potrivit tinerei, scandalul s-ar fi iscat după ce ea i-ar fi spus bărbatului că intenționează să plece la muncă în Israel. De cealaltă parte, suspectul nu-și recunoaște vina și pledează nevinovat.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru violență în familie. Dacă vina lui va fi dovedită, el riscă până la 12 ani de detenție.

Incidentul grav s-ar fi produs în seara de 12 noiembrie, în satul Șendreni din comuna Vărzărești, din Nisporeni.

Suspectul a făcut anterior doi ani de pușcărie pentru huliganism.