Foto // Tinerii JCI Ungheni au organizat cu succes o nouă ediție a „Business cocktail”

Potrivit tinerilor din Junior Chamber Internațional Ungheni (JCI Ungheni), desfășurarea celei de-a doua ediție a „Business Cocktail” a fost un succes la care au fost prezenți 42 de persoane tinere și ambițioase.Tinerii mai comunică succesul evenimentului se datorează echipei de organizare, în persoana lui  Nicolae Bulancea și a celor 4 speakeri: Alexandru Climisin, Mihai Ceban, Inga Florea-Cladicov, Dionisie Ternovschi cât și Maler Alexandru care a intervenit motivațional.

Într-un comunicat al organizației, se menționează că tinerii au vorbit despre experiența de viața și business, impresionând mai ales liceeni prezenți, atât de activi și flamanzi de informație și cunoștințe.

În aceași ordine de idei se mai menționează că Dana Tagulea, la sfârșit de training, a vorbit despre avantajele colaborării cu un expert de la Camera de Comert din Bonn (Germania) pentru a rezolva diverse probleme in cadrul unui business.

La final, echipa JCI Ungheni a venit cu un mesaj de mulțumire d-nei Natalia Iepuraș, administratoare al Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”, pentru sala de conferință.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: