„Business-cocktail: 4 experiențe de viața într-o oră”, un nou eveniment inedit organizat de JCI Ungheni

Tinerii membri ai Junior Chamber International Ungheni (JCI Ungheni) surprind din nou Unghenenii și oaspeții urbei prin organizarea ediției a II a „Business-cocktail”.Evenimentul va avea loc joi, 7 noiembrie 2019, începând cu ora 17:30 în cadrul Sălii de ședințe a Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”

În cadrul evenimentului, patru persoane care gestionează afaceri în diferite domenii (alimentație publică, comerț, servicii de securitate și de frumusețe) vor expune publicului experiența prin care au trecut pentru a ajunge să își gestioneze eficient afacerea.

Totodată, oratorii vor vorbi despre provocările prin care au trecut, frumusețile parcursului în business și cum să îți gestionezi eficient situațiile de criză.

În cadrul evenimentului, fiecare din ei va avea la dispoziție doar 20 minute pentru a motiva și impresiona auditoriul.

În contextul în care „Business-cocktail” este la a II-a ediție, tinerii antreprenori din JCI Ungheni vor da start evenimentului cu „aperitiv business networking”, supervizorul acestuia fiind compania „Sheva bun”.

În aceași ordine de idei, organizatorii îndemnă participanții să fie punctuali (la 17.30 începe evenimentul) pentru a nu „scăpa ceva bun”.2 comentarii la „„Business-cocktail: 4 experiențe de viața într-o oră”, un nou eveniment inedit organizat de JCI Ungheni

%d blogeri au apreciat: