Poza zilei // Studenții CESF Ungheni s-au alăturat campaniei „Stop alcool la volan”

Viitorii Polițiști de Frontieră, actualii studenți ai Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei din municipiul Ungheni, au decis să transmită un mesaj către șoferi într-un mod inedit, astfel alăturându-se la campania inițiată de Poliție: „Stop alcool la volan”.Astfel, studenții CESF au organizat un flashmob de susținere a campaniei în timpul exercițiilor de dimineață.

44 de studeți, într-un mod inedit, au încercat să convingă conducătorii auto că viața are prioritate, în special când este combinată cu un mod sănătos de viață.

Încă de la primele ore ale zilei, tinerii s-au adunat pe platou și în timpul exercițiilor sportive au format mottoul campaniei.

Adițional, viitorii polițiști de frontieră speră ca șoferii să înțeleagă și să prețuiască atât viața personală, cât și a semenilor săi, care de multe ori sunt în momentul și locurile nepotrivite.

De la începutul acestui an, în trafic au fost opriți mai mult de 3800 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. În urma celor peste 120 accidente provocate de șoferi băuți, mai mult de 30 de persoane au murit, iar peste 140 au rămas cu sechele pe viață.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare a lansat campania „STOP alcool la volan” și linia telefonică 067 112 902, destinată exclusiv sesizării cazurilor de conducere a automobilelor în stare de ebrietate.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: