Foto // Grav accident pe M5 în apropiere de Cucioaia Nouă, Telenești. Un microbuz cu 17 oameni la bord s-a răsturnat

Şaptesprezece persoane au ajuns la spital, unele în stare gravă, după ce microbuzul cu care se deplasau s-a izibit frontal cu o mașină de teren.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:20, în apropiere de localitatea Cucioaia Nouă, din raionul Telenești, transmite portalul Deschide.mdMariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru sursă că impactul a avut loc între un microbuz de marca Mercedes și o mașină de teren de marca Mercedes ML pe traseul M-5.

„Cele 17 persoane din se duceau la cules struguri, când microbuzul s-a tamponat frontal cu un Jeep, iar ulterior a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În consecință, pasagerii din Mercedes au fost răniți, unii dintre ei sunt în stare gravă.

La fața locului au intervenit 3 ambulanțe, dar și o autospecială a pompierilor”, ne-a spus Bețivu.

De altă parte, reprezentanții IP Telenești, au comunicat că, în urma cercetărilor la fața locului, vinovat de accident s-ar face șoferul mașinei de teren, un bărbat în vârstă de 63 de ani.

„Șoferul Mercedesului ML nu s-a asigurat și a efectuat o manevră de întoarcere într-un loc interzis, unde este prezent marcajul rutier linia îngustă continuă. când a fost tamponat lateral din partea dreaptă de către microbuzul care transporta persoane la muncă în raionul Strășeni”. ne-au spus reprezentanții IP Telenești.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, la deservirea victimelor au fost implicate 7 ambulanțe din PAMU Coșcodeni, SAMU Sângerei, SAMU Bălți, SAMU Telenești și PAMU Sărăteni Vechi.

Echipele AMU și dispeceratul medical au informat spitalele raionale Sângerei și Telenești despre fluxul de pacienți ce urmează a fi transportați în secțiile primiri urgente. S-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital la 19 persoane cu diverse traumatisme

Astfel, 7 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Sângerei și 12 persoane la Spitalul Raional Telenești.

Din fericire, în accidentul rutier nu au fost implicați minori și nici o persoană nu a decedat.Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: