Conducătoarea Porsche-ului care a lovit violent un troleibuz la Buiucani a decedat la spital

Conducătoarea autoturismului de model Porche, Svetlana Ungureanu, care săptămâna trecută a provocat un grav accident pe strada Alba-iulia, din sectorul Buiucani al capitalei, a decedat în această dimineață la Institutul de Medicină UrgentăVeronica Istrati, purtătoarea de cuvânt al Ministerului Sănătății, a comunicat pentru Deschide.md că din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar astăzi, în jurul orei 10:00, aceasta a decedat.

Igor Curov, șeful departamentului de Medicină Urgentă al Institutului de Medicină Urgentă, a declarat în cadrul unei conferințe de presă despre faptul că diagnosticul final al Svetlanei Ungureanu este unul extrem de complicat și lung:

  • traumatism asociat grav prin traumatism abdominal închis;
  • lezarea organelor interne;
  • anemie post-hemoragică;
  • traumatism cranio-cerebral;
  • traumatism al aparatului locomotor.

Totodată, Curov a mai menționat că în urma accidentului au fost internați nouă pacienți, cinci au fost externați, iar trei continuă tratamentul.

Amintim că săptămâna trecută, Svetlana Ungureanu se afla în stare avansată de ebrietate, la volanul unui Porsche Cayenne, când s-a izbit violent într-un troleibuz de pe ruta 21. În urma impactului, pasagerul din automobil a murit pe loc, iar peste 20 de persoane din troleibuz au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit poliției Capitalei aceasta avea o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge, iar norma admisă este de 0,30.

Șoferița nu era la prima abatere. Aceasta avuse 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui accident.sursa: Deschide.md