Foto // Eroii zilei: Viața unui copil din Cahul a fost salvată datorită intervenției prompte a 2 polițiști

Viața unui copil din municipiul Cahul a fost salvată datorită intervenției prompte a doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției, polițiștii Grămadă Victor și Costandachi Daniel, subofițeri ai Serviciul patrulare ai Inspectoratului de Poliție Cahul, au fost oamenii potriviți la locul potrivit pentru o fetiță în vârstă de 14 ani, care s-ar fi intoxicat cu medicamente. Copila a fost salvată în ultimul moment de polițiști.Ieri, 30 septembrie, în jurul orei 19.30, o femeie a anunțat disperată polițiștii din raionul Cahul precum că, fiica ei, a plecat dimineața la școală și nu s-a mai întors.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a constatat că mama fetei nu putea intra în casă, deoarece cheia se afla la fiica sa.

Pentru a se convinge că minora nu este în interior, polițiștii au urcat pe fațada casei, sprijinindu-se de țeava de gaze naturale și au pătruns în apartament, unde au găsit-o pe minoră inconștientă.

Fata a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Cahul pentru a-i fi acordat ajutorul medical calificat. La moment, starea de sănătate a acesteia este stabilă.

În acest context, instituția îî felicităm pe colegii lor pentru intervenția salvatoare pe care au avut-o și îi doresc fetiței mult succes în carieră, iar copilei însănătoșire grabnică!