Foto // Accident rutier grav pe segmentul Strășeni – Cojușna al traseului R1 Ungheni – Chișinău

Un grav accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în segmentul dintre municipiul Strășeni și satul Cojușna.Potrivit unor informații remise la redacția noastră de către un martor ocular, un tânăr de 18 ani a decedat și alți 3 pasageri de 15 și 17 ani sunt în stare de șoc după ce BMW-ul cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a răsturnat violent pe acostament.

Sursa mai comunică că șoferul ar fi avut viteză excesivă. Din acest motiv, a și pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens, s-a izbit violent de un copac si s-a răsturnat.

Amintim că la 22 iulie curent, un tânăr de 22 ani, conducătorul unui autoturism de model BMW, a decedat după ce s-a izbit violent într-un copac pe strada Romană din municipiul Ungheni.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că oamenii legii au fost sesizați la ora 13:53.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit ca automobilul de marca BMW 520, la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, având ca pasageri 2 tineri de 15 ani și unul de 17 ani, toți din orașul Strășeni, a pierdut controlul volanului și ieșind pe contrasens, s-a tamponat într-un copac, apoi s-a inversat“, a precizat Silvia Vetcu.

În urma impactului, șoferul de 18 ani, care deținea permis de conducere de doar 3 luni, a decedat pe loc, iar pasagerii s-au ales cu leziuni corporale neînsemnate“, a mai spus ofițerul de presă.

La fața locului a fost solicitată intervenția echipei de descarcerare.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • One thought on “Foto // Accident rutier grav pe segmentul Strășeni – Cojușna al traseului R1 Ungheni – Chișinău

    %d blogeri au apreciat: