Spitalul raional Nisporeni a beneficiat de utilaj medical nou și modern din partea Japoniei

Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, a întreprins astăzi o vizită la Spitalul raional Nisporeni.Vizita diplomatului se datorează faptului că instituția medicală a beneficiat de un proiect Kusanone de achiziție a utilajului medical în valoare de 95.400 dolari americani, informează instituția medicală pe pagina sa de facebook.

Urmare a implementării acestui proiect, a fost procurate mai multe utilaj performant pentru laborator, video fibro-gastroscop pentru serviciul endoscopic, monitoare pentru funcțiile vitale în secția de reanimare și terapie intensivă și utilaj pentru ultrasonografia cordului.

Datorita acestui proiect, a fost lărgit spectru și s-a îmbunătățit calitatea serviciilor medicale prestate pacienților din raionul Nisporeni.

Totodată, la acest subiect și președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeș, a postat un meaj de mulțumire poporului nipon pentru suportul acordat cetățenilor din Nisporeni:

„Încă un grant adus pentru raionul nostru. De această dată, cu ajutorul poporului japonez, la Spitalul Raional din Nisporeni a fost adus utilaj medical nou și modern pentru laboratorul spitalicesc, sala de operație și sala de reanimare.

Sănătatea cetățenilor rămâne în continuare o prioritate pentru noi, de aceea, împreună cu colegii mei, vom munci ca spitalul din Nisporeni nu doar să fie modernizat, ci să devină o instituție model, de importanță regională”.Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: