La Ungheni va avea loc un seminar cu subiectul „Cum să proiectezi un viitor frumos pentru copilul tău”

Academia Părinților de Invidiat organizează un seminar educativ pentru părinții din municipiul și raionul Ungheni cu subiectul „Cum să proiectezi un viitor frumos pentru copilul tău”.Potrivit organizatorilor, în cadrul seminarului, participanții vor avea posibilitate să obțină mai multe răspunsuri la cele mai dificile situații cu care se confruntă în familie.

Evenimentul educativ va avea loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie din municipiul Ungheni, strada Barbu Lăutaru nr. 26, pe 21 septembrie curent, începând cu orele 10:00.

Din descrierea evenimentului:

Ți-ar plăcea să crești un OM fericit, încrezut în sine și de succes? Suntem siguri că visezi la un viitor frumos pentru copilul tău, dar îți este dificil să știi de unde ar fi bine să începi.

Noi îți venim în ajutor, să-ți comunicăm ce ai de făcut, cum să te comporți atunci cînd ai impresia că totul ți se prăbușește în jurul tău, cum să te faci auzit/ă și să construiți împreună relații bazate pe respect. Totul este în mîinile tale, PĂRINTELE!

Totodată, toți participanții vor primi și cadou o care la acest subiect

Pentru a participa la seminar și a vă rezerva un loc, apelați la numărul de telefon 079 995 900

În aceași ordine de idei, recomandăm să vizitați și pagina evenimentului de pe facebook: Seminar pentru părinți%d blogeri au apreciat: