Foto // Accident violent în fața Ambasadei dintre un BMW și un Range Rover

Un accident violent cu implicarea unui BMW și a unui Range Rover a avut loc cu câteva clipe în urmă pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Chișinău. Accidentul rutier grav a avut loc în fața sediului Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.Potrivit imaginilor publicate pe facebook de un martor ocular în grupul Orașul fărăr rutiere (ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам), cel mai tare a avut de suferit autoturismul de model BMW.

Urmare a ciocnirii violente, BMW-ul a fost transformat într-o grămadă de fiare.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate două automobile de marca BMW și Land Rover, care erau conduse de șoferi în vârstă de 25 și respectiv 31 de ani.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere care a stabilit că, vinovat de producerea accidentului se face șoferul automobilului BMW.

În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Este vorba despre ambii șoferi, dar și două tinere de 23 și respectiv 20 de ani, care se aflau în calitate de pasagere în cele două automobile”, ne-a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a mai adăugat că pe cazul dat a fost pornită o anchetă și în dependență de leziunile corporale cu care s-au ales persoanele implicate în acciodent, va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Galerie Foto:

sursa: Serj Gr‎ / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходамsursa: Serj Gr‎ / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам
sursa: Serj Gr‎ / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам