Foto, Video // Cum a decurs „Master Class”- ul la școala de hipism, organizat de JCI Ungheni

La 13 august curent, tinerii antreprenori din JCI Ungheni au organizat un nou evenimentul cultural-sportiv – un „Master Class” la școala de hipism din municipiul Ungheni.

Scopul „Master Class”-ului – inițierea în hipism, socializarea și un check pentru următoarele evenimente care urmează a fi organizate de Ungheneni (ICI Ungheni) pentru Ungheneni.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a adunat 38 de maturi și 17 copii care s-au bucurat de exerciții demonstrate de Școala Ungheneana de hipism.După eveniment, participanții au avut ocazia sa călărească caii duioși, sa-i mângâie și sa-i hrănească.

Totodată, directorul evenimentului, Alexandru Climisin, în comun cu Denis Cotovici, au organizat o cină delicioasă la natura care a bucurat și mai mult pe cei prezenți.

Amintim că la 22 septembrie 2018, JCI Ungheni a organizat prima ediția a Cupei la hipism „Iacob Ciachir”. Evenimentul sportiv a fost organizată în parteneriat cu Școala Republicană de Hipism din mun. Ungheni, Primăria Municipiului și Consiliului Raional.

Potrivit lui Ion Poia, ex-președinte al JCI Ungheni, în aceast an va fi organizată ediția a II-a. Vom reveni suplimentar cu detalii.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • One thought on “Foto, Video // Cum a decurs „Master Class”- ul la școala de hipism, organizat de JCI Ungheni

    %d blogeri au apreciat: