Pe teritoriul stadionului municipal din Ungheni va fi amenajat un teren de fitness urban

Primăria municipiului Ungheni informează că Unghenenii vor beneficia de mai multe facilități la Stadionul Municipal.Potrivit autorității publice locale, în scurt timp, pe teritoriul stadionului municipal va fi amenajat un teren de fitness urban.

Astfel, în această săptămână au început efectuarea lucrările de terasament și de pregătire a spațiului pentru instalarea elementelor de fitness. Primăria mai anunță că va fi amenajat și teritoriul din preajma terenului de fitness cu bănci și urne de gunoi.

Vrem să extindem gama de servicii pentru cetățeni la Stadionul Municipal Ungheni și să sporim atractivitatea stadionului.

Cetățenii vor avea posibilitatea să practice mai multe tipuri de activități sportive, inclusiv fitness în aer liber.

Eforturile noastre sunt îndreptate spre promovarea unui mod sănătos de viață și încurajarea unghenenilor să opteze pentru un mod activ de petrecere a timpului liber”, a declarat Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni.

Totodată, sunt în plină desfășurare și alte lucrări de reconstrucție și modernizare a stadionului.

În locul gardului vechi, se instalează un gard din plasă specială, semitransparent.

Sursa conchide că vor fi renovate și vestiarele pentru sportivi și grupul sanitar. La moment sunt schimbate geamurile vestiarelor.

La acelaș subiect, ziarul Expresul comunică că vor fi instalate 9 aparate plus un set de fitness și accesul va fi liber pentru toți locuitorii și oaspeții municipiului. Costul total al proiectului este de 237 mii de lei, bani alocați din bugetul primăriei.