Foto // Accident rutier tragic în România. Doi cetățeni moldoveni au decedat și alți șapte sunt rănite

Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier violent în această dimineața pe DN1, în județul Bihor. Urmare a tragedie, două persoane au decedat și 7 au fost grav rănite. O persoană este în stare gravă.Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion. Coliziunea s-a soldat cu două persoane decedate şi alte şapte rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd, transmite Realitatea.net

Microbuzul înmatriculat în Republica Moldova, transporta pasageri în Cehia, unde oamenii urmau să lucreze.

Doi oameni rămaşi încarceraţi și au decedat, iar alţi 7 sunt răniţi. Dintre persoanele rănite, 2 au leziuni extrem de grave, o personă are răni de gravitate medie şi alte două au scăpat cu leziuni uşoare.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Apelul a fost dat în jurul orei 6:20, traficul a fost blocat, iar poliţiştii sunt încă la fața locului să cerceteze cauzele teribilului eveniment rutier.

„Nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție. Din nefericire, cele două victime aveau răni incompatibile cu viața. Dintre persoanele, una are răni grave, alte șase cu contuzii, traumatisme și plăgi”, a declarat la Realitatea TV Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

Traficul este în continuare întrerupt și e deviat pe rute ocolitoare, anunță oficialii de la centrul Infotrafic.

2 comentarii la „Foto // Accident rutier tragic în România. Doi cetățeni moldoveni au decedat și alți șapte sunt rănite