Video // Cu 5 secunde înainte de accidentul tragic din Ungheni

După tragicul accident de ieri din municipiul Ungheni în care a decedat un tânăr de 22 de ani, în presă a fost difuzat un video în care este surprins momentul traversării de către BMW a intersecției străzilor Decebal cu Romană.
Materialul video a fost înregistrate de către camerele de supraveghere ale supermarketului Genny Genny.

Imaginile video, realizate cu 5 secunde până la tragedie, au surprins viteza excesivă cu care se deplasa BMW-ul pe strada Romană.

Amintim că întregul municipiu Ungheni a fost cutremurat ieri urmare a unui tragic accident rutier în care a decedat un tânăr de 22 de ani, locuitor al municipiului.

Totodată, potrivit mai multor informații remise la adresa News.Ungheni.org de către unii martori oculari, tânărul, la volanului unui BMW, se deplasa cu viteză excesivă pe strada Romană, din direcția stadionului municipal.

Pentru a reuși la cele 6 secunde până a se aprindă culoarea roșie a semaforului de la intersecția străzii Romană cu Decebal, băiatul a accelerat până la cca 150 km/h. Reușind să treacă de intersecție cu Decebal, a frânat brusc pentru a nu se ciocni cu o altă mașină care staționa la semaforul de la intersecție cu strada Vasile Alecsandri.

În timpul frânării, a virat brusc în dreapta și … a pierdut controlul volanul. Din motiv că avea viteză mare și pierderea controlului autoturismului, s-a ciocnit violent cu un pilon de electricitate.

Urmare a ciocnirii, autoturismul s-a deformat, înconjurând practic pilonul de electricitate. Din păcate, tânărul nu a supravețuit tragicului accident.

Materialul video confirmă afirmațiile martorilor.

Înregistrarea vide a fost publicată de postul ProTV Chișinău

%d blogeri au apreciat: