Detalii despre tragicul accident rutier cu decesul unui tânăr în municipiul Ungheni

Întregul municipiu Ungheni a fost cutremurat astăzi urmare a unui tragic accident rutier în care a decedat un tânăr de 22 de ani, locuitor al municipiului.

Potrivit mai multor informații remise la adresa News.Ungheni.org de către unii martori oculari, tânărul, la volanului unui BMW, se deplasa cu viteză excesivă pe strada Romană, din direcția stadionului municipal.Pentru a reuși la cele 6 secunde până a se aprindă culoarea roșie a semaforului de la intersecția străzii Romană cu Decebal, băiatul a accelerat până la cca 150 km/h. Reușind să treacă de intersecție cu Decebal, a frânat brusc pentru a nu se ciocni cu o altă mașină care staționa la semaforul de la intersecție cu strada Vasile Alecsandri.

În timpul frânării, a virat brusc în dreapta și … a pierdut controlul volanul. Din motiv că avea viteză mare și pierderea controlului autoturismului, s-a ciocnit violent cu un pilon de electricitate.

Urmare a ciocnirii, autoturismul s-a deformat, înconjurând practic pilonul de electricitate.

Din păcate, tânărul nu a supravețuit tragicului accident.

Totodată, internauții mai comunciă că ar fi vorba despre Iulian B., care la 5 iulie curent și-a sărbătorit cei 22 de ani.

Amintim că în acestă seară, un autoturism de model BMW s-a ciocnit violent cu un pilon de electricitate pe strada Romană din sectorul Centrul al municipiului Ungheni.

Urmare a tragicului accident rutier, produs în jurul orelor 20:45, a fost necesară intervenit efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni care au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului conducătorului auto din automobil.