A băut 5 zile la rând și a sărit cu valiza în apă de la bordul unei nave sub pavilionul Republicii Moldova

Un marinar ucrainean, care a muncea ca bucătar pe o navă sub pavilionul Republicii Moldova, în timpul navigației pe râul Don, a sărit brusc peste bord cu bunurile sale și a încercat să înoate până la mal.Incidentul a avut loc atunci când nava moldovenească naviga pe râul Don. „Fugarul” care activa în calitate de bucătar al navei – este un cetățean ucrainean de 38 de ani.

Marinarul, mort de beat, a fost salvat de la înec de către Garda de Coastă a Federației Rusă. Poliția din regiunea Rostov a reținut „fugarul” și în viitorul apropiat va fi extrădat în Ucraina.

Căpitanul navei moldovenești a comunicat că bucătarul a consumat alcool continuu în ultimele 5 zile

Amintim că acest caz este deja al treilea incident cu implicarea navelor sub pavilionul Republicii Moldova cu echipa compus din cetățeni ai Ucrainei.

În primul caz, o navă de croazieră, condusă de un căpitan ucrainean, a provocat un accident naval pe Dunăre iar în al doilea caz – autoritățile spaniole au reținut o navă moldovenească cu echipaj ucrainean cu 10 tone de substanțe narcotice la bord.


Un comentariu la „A băut 5 zile la rând și a sărit cu valiza în apă de la bordul unei nave sub pavilionul Republicii Moldova