Locomotiva trenului Chișinău – Ungheni a luat foc pe strada Calea Moșilor din Chișinău

În seara zilei de astăzi, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați să intervină la stingerea unui tren de pasageri, care a luat foc pe strada Calea Moșilor din mun. Chișinău.Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:54 minute.

Potrivit informațiilor operative, locomotiva unui tren de pasageri de pe ruta  Chișinău – Ungheni s-a aprins în timpul deplasării.  Incendiul a fost lichidat pînă la intervenția salvatorilor, către ora 18:03 minute.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au asigurat securitatea antiincendiară, dar și au refulat apa pentru a răcori secțiunea motorului afectată de foc.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.  Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmeaza a fi stabilite ulterior.

Amintim că în ultima perioadă mai multe locomotive ce aparțin întreprinderii de stat Calea Ferate a Moldovei a luat foc din mers. În primul caz, 2 locomotive ce transportau mai multe vagoane marfare s-au aprins pe teritoriul stației Cornești din raionul Ungheni iar în al doilea – locomotiva și un vagon al trenului de pasageri Ungheni – Bălți au ars complet în apropierea stației Scumpia din raionul Fălești

One thought on “Locomotiva trenului Chișinău – Ungheni a luat foc pe strada Calea Moșilor din Chișinău