Diploma de Onoare a Guvernului RM pentru o angajată a Centrului de Excelență în Securitate a Frontierei

Cel mai bun angajat al Centrului de Excelență în Securitate a Frontierei – Carolina Moraru, premiat cu Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, informează pe facebook instituția de învățământ.Șefa Secției ,,Învățământ și asigurarea calității” din cadrul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, comisar Carolina Moraru a fost menționată de Guvernul Republicii Moldova cu diplomă de onoare. Aprecierea s-a acordat în semn de înaltă consideraţie şi profundă gratitudine pentru rezultatele obținute în activitate, profesionalism, devotament și îndeplinirea ireproșabilă a datoriei față de pregătirea tinerilor specialiști la frontieră.

În prezența întregului efectiv, directorul instituției, comisar principal Sergiu Lazari a înmânat diploma de onoare și a transmis mesajul de felicitare:

Centrul de Excelență are novoie de oameni profesioniști și cu dedicație. Vă urez succes, perseverență și creștere în carieră!

2 comentarii la „Diploma de Onoare a Guvernului RM pentru o angajată a Centrului de Excelență în Securitate a Frontierei