Un copil de 11 ani, lovit mortal de un BMW X5 în Ursoaia, raionul Căușeni

O fetiță a decedat, după ce a fost accidentată mortal de o mașină de teren de marca BMW X5. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 29 mai, în jurul orei 19:15, pe o stradă din localitatea Ursoaia, din raionul Căușeni. Șoferul a fost testat alcooscopic, iar rezultatele au arătat că acesta avea 0,06 mg/l de alcool în aerul expirat, comunică Deschide.mdSursa mai transmite că potrivit Inspectoratului de Poliție Căușeni, victima, o fetiță în vârstă de 11 anișori, a fost izbită violent de un automobil de marca BMW X5 la volanul căruia se afla un șofer din capitală, în vâstă de 53 de ani, și care avea permis de conducere italian.

„Preliminar s-a stabilit că BMW-ul se deplasa pe un drum din localitate, când minora a traversat brusc strada  fiind tamponată de farul din partea stângă a automobilului, în urma leziunilor primite minora a decedat la fața locului.

Șoferul fiind testat alcooloscopic s-a stabilit că avea 0,06mg/l de alcool în aerul expirat. Acesta deține permis de conducere din anul 2000, iar în anul 2019 a primit permis de conducere italian”, au spus reprezentanții poliției locale.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

sursa: Deschide.md

%d blogeri au apreciat: