Video // Prezentarea potențialului ZEL „Ungheni – Business” și a subzonelor Călărași, Nisporeni și Soroca

„Situată în partea centrală de vest a Republicii Moldova, la hotar cu România, Zona Economică Liberă „Ungheni-Business” formează o fereastră deschisă spre Europa, ceea ce oferă un avantaj investițional deosebit, cu condiții favorabile de afaceri spre Uniunea Europeană.ZEL „Ungheni-Business se află la intersecția celor mai importante căi rutiere care leagă România, CSI și țările europene, cu care Moldova are semnate acorduri de liber schimb. Datorită acestor factori, dar și a facilităților fiscale și vamale pe care le oferă legislația Republicii Moldova pentru zonele libere, rezidenții acestora beneficiază de un spectru larg de privilegii pentru derularea afacerilor între piețele de vest și est”, parte a unui interviu oferit de către Natalia Iepuraș, Administrator al ZEL „Ungheni-Business”.

În septembrie 2018, teritoriul zonei libere s-a extins cu circa 100 ha în com. Tuzara r-l Călărași, or. Nisporeni și mun. Soroca.

În continuare, Vă prezentăm un material video / prezentare a potențialului economic al noilor subzone din cadrul ZEL „Ungheni-Business”:

2 comentarii la „Video // Prezentarea potențialului ZEL „Ungheni – Business” și a subzonelor Călărași, Nisporeni și Soroca