Luptătoarea călărașeană Paulina Eșanu a cucerit argintul la Campionatul European de sambo

Sportivii moldoveni au cucerit patru medalii la Campionatul European de sambo, care s-a desfășurat în perioada 17-19 mai curent, în or. Gijon (Spania).

Lotul Moldovei, condus de Iulian Peatcovschi, a fost reprezentat de 8 sportivi. Paulina Eșanu (52 kg) și Mariana Donos (56 kg) au cucerit medalia de argint, iar Timur Andres (62 kg) și Victoria Bolohan (72 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Aproape de medalii au fost și Sergiu Oșlobanu (82 kg) și Ghenadie Prețivatîi (90 kg).La acest campionat, Paulina Eșanu, elevă a Școlii Sportive ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași,  a avut o prestație buna, reușind să cucerească medalia de argint după ce în prima luptă a trecut de Novikova Anastasia din Ucraina.

În lupta pentru calificare în finală Paulina a învinso pe Balasanyan Sose din Armenia. A cedât doar Verei Lotkova din Federați Rusă.

Director adjunct al Școlii Sportive ,,Mihai Viteazul” din or. Călărași și antrenorul Paulinei, Fistican Mihail, se declară foarte mulțumit de prestatia discipolei sale.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • 2 comentarii la „Luptătoarea călărașeană Paulina Eșanu a cucerit argintul la Campionatul European de sambo

    %d blogeri au apreciat: