Tragedie în raionul Călărași. Un tânăr s-a sinucis în podul casei

L-au salvat o dată de la moarte, însă în dimineața zilei de ieri i-au găsit trupul neînsuflețit în podul casei. Este vorba despre doi părinți care și-au găsit mezinul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, spânzurat în podul casei din localitatea Tochile, raionul Călărași, comunică Deschide.mdCristina Vicol, ofițerul de presă al IP Călărași, a declarat telefonic că părinții tânărului au alertat poliția, după ce miercuri, 15 mai, în jurul orei 10:20, l-au găsit pe acesta spânzurat cu o funie în podul casei.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Călărași și medicul legist pentru a documenta cazul. Pe suprafața cadavrului nu au fost depistate urme de moarte violentă.

Tânărul nu a lăsat nici un bilețel de adio, dar nici nu se cunoaște din ce motiv a recurs la acest gest disperat. Anterior acesta a mai avut o tentativă de suicid”, a declarat ofițerul de presă.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul locuia împreună cu părinții și fratele mai mare. Acesta ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor, după ce și-a tăiat venele de la mână, însă a fost salvat de părinți.Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.