Două mașini s-au ciocnit violent în or. Nisporeni. Un șofer, a ajuns la spital cu leziuni faciale

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață în orașul Nisporeni. În accident au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, șoferul unuia dintre vehicule a ajuns la Spitalul raional Nisporeni cu mai multe leziuni faciale. Potrivit Inspectoratului de Poliție Nisporeni, vinovat de producerea accidentului s-ar face conducător auto, care a efectuat o depășire neregulamentară, comunică Canal 2 Nisporeni.Accidentul s-a produs azi dimineață, în jurul orei 9:30 pe strada Suveranității din orașul Nisporeni.

„Un pacient de 57 de ani, originar din Vărzărești, a fost internat în secția chirurgie cu câteva răni în regiunea feței” a declarat directoarea  Spitalului raional Nisporeni, Lidia Crăciun.

Conducătorul auto care s-ar face vinovat, în vârstă de 19 ani, riscă acum chiar și dosar penal.

„Mașinile au fost deteriorate considerabil. Urmează a fi stabilite leziunile corporale a părții vătămate și se va aprecia asupra vinovăției persoanei.

Dacă persoana în urma leziunilor corporale, va avea leziuni ușoare, celui vinovat i se va aplica o amendă în valoare de 1500 de lei și șase puncte de penalizare, dar dacă leziunile corporale vor fi medii sau grave, va fi deschis un dosar penal pe comiterea unui accident rutier, ” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, ofițeru Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Sergiu Marian.

sursa: Canal 2 Nisporeni.