Video, Foto // Ambuteiaj kilometric pe traseul R1 Chișinău-Ungheni

Sute de mașini sunt prinse într-un ambuteiaj kilomtric pe traseul R1 Chișinău-Ungheni. Șoferii sunt „obligați” să meargă cu viteză foarte mică pentru ca să evite cioncnirea. Din imaginile postate într-un grup pe o rețea de socializare facebook, putem observa șirul extrem de mare al automobilelor ce se deplasează în direcția municipiului Ungheni.Potrivit internauților, cauzele ambuteiajului kilometric este atât numărul mare de mașini, cât și semafoarele amplasate pe sectoarele de drum care se află în construcție.

Între orașul Călărași și orașul Strășeni este un semafor și acolo cred că sute de mașini stau la roșu, spre Ungheni”, a menționat un conducător auto.

Pe traseul R1 Chișinău – Ungheni s-au deplasate ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare pentru fluidizarea traficului rutier.Vă reamintim că traseul R1 este în proces de reabilitare de mai mulți și pe mai multe segmente este împânzit de semafoare.

Nina Dogaru / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам
Nina Dogaru / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходамProfir Petru / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам
Profir Petru / ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам
%d blogeri au apreciat: